کرتین وال

telegramwhatsupinstagram

کرتین وال

۲۸ تیر ۱۴۰۲
(0)
(0)
کرتین وال
کرتین وال
کرتین وال
کرتین وال
کرتین وال
کرتین وال
تصاویر
بیشتر

کرتین وال شیشه

هنگامی که برای اولین بار جذب یک ساختمان می‌شویم ظاهر و نمای آن ساختمان است و متوجه شده اید نمای این ساختمان ها منظره شهری ما را ایجاد می‌کنند پس طرحی نمای ساختمان اهمیت فراوانی در شهر سازی هم دارد، نمای ساختمان در واقع پوسته هر ساختمان است که از همه مهم تر از جذابیت و زیبایی آن نقش بسیار مهمی در عایق بندی و محافظت ساختمان در برابر عوامل مختلف آب و هوایی ایجاد می‌کند.
یکی از انواع نماها کرتین وال است که بهترین نمای شیشه ای ساختمان از نظر مسائل سازه ای در ارتفاع به شمار میرود و این نما معمولا از مصالح سبک و ترکیب آلومینیوم و شیشه استفاده میشود.

 

قیمت کرتین وال

Curtain wall اصطلاح انگلیسی برای نوعی نما است که معادل فارسی آن به دیوار پرده ای شناخته می‌شود؛ دیوار و پرده هر دو حائل ها و فاصله های بین دو فضا هستند، یکی به عنوان سخت و سنگین و دیگری به عنوان حائلی سبک و قابل انعطاف شناخته می‌شوند از ترکیب این دو حائل محققان ترکیبی را به دست آوردند که هم استحکام و مقاومت دیوار را دارد و هم زیبایی و سبکی پرده را دارا شده است و میتوانید برای اطلاع از قیمت کرتین وال با ما در ارتباط باشید.

 

 

گروه صنعتی دژ، با تجربه‌ی طولانی در زمینه‌ی طراحی، نصب و اجرای کرتین وال، در شهر قم فعالیت می‌کند. این شرکت با داشتن تیمی متخصص و تجهیزات پیشرفته، به مشتریان خود خدماتی از جمله طراحی، نصب و اجرای انواع درب اتوماتیک شیشه ای در قم ، نصب و اجرای شیشه سکوریت در قم و شیشه سکوریت دوجداره در قم و شهرهای اطراف را ارائه می‌دهد. با استفاده از تجربه و دانش فنی خود، گروه صنعتی دژ در برخی از بزرگترین پروژه‌های صنعتی در شهر قم مشارکت داشته است. جهت کسب اطلاعات بیشتر و درخواست خدمات، می‌توانید با تیم فنی گروه صنعتی دژ تماس حاصل فرمایید.

 

نمای شیشه ای کرتین وال

نمای شیشه ای کرتین وال یکی از سیستم های نمایی مدرن و پایدار ساختمانی است و از آن جایی که هیچ بار مرده ای از ساختمان را به دوش نمی‌کشد و تنها نیروی متحمل نیروی وزن خودش و همچنین نیروهای جانبی نظیر باد و باران و طوفان است، به همین دلیل سازه های خود ایستا نام گرفته اند.
این نمای شیشه ای کرتین وال، در واقع سنگینی حاصل از وزن شیشه ها و بار انرژی حاصل از عوامل محیطی معمولا متوجه پوسته خارجی نمای ساختمان می‌کند و متوجه خود ساختمان نخواهد بود و می‌توان گفت سیستم کرتین وال یک سازه مجزا در ساختمان به شمار می‌رود، استراکچر کرتین وال از شاسی و لامل تشکیل شده و سپس شیشه ها با سایر پوشش ها روی‌ آنها نصب می‌شوند.

 

 

نمای لامل چیست

نمای لامل در واقع سازه یا پروفیل های آلومینیومی است که شیشه ها روی آن نصب میشوند، لامل ها در دو جهت افتی (ترنسم گفته میشود) و عمودی (مولیون گفته میشود) نصب میشوند و فضای مشبک مناسب نصب صفحات شیشه ای ایجاد می‌کنند.

تفاوت اصلی نمای کرتین وال با سایر نما ها
نما های دیگر مانند چوب، آجر یا سنگ بر روی دیوار خارجی ساختمان نصب می‌شوند و ساختمان باید تحمل وزن این نمار را داشته باشد، اما کرتین وال یک سازه کاملا جدا از ساختمان به شمار می‌آید که هیچ بار مرده ای از وزن شیشه ها و انرژی حاصل از باد و طوفان و زمین لرزنه باشد بر روی نما سنگینی نمی‌کند و هیچ تاثیری روی سازه ساختمان ندارد

سیستم کرتین وال به طور کلی دارای چهار کاربرد مهم و اصلی است.
- اصلی ترین آن نمای ساختمان
- انواع پنجره و در های شیشه ای
- سقف های شیشه ای
- پارتیشن
در واقع همین چهار زمینه کاربردی تقریبا تمامی صنایع یک کشور را در بر دارد.

 

ویژگی های نمای کرتین وال
نمای کرتین وال یک عایق حرارتی، رطوبتی و صوتی فوق العاده ای است که این ویژگی در نمای ساختمان باعث بهینه سازی دمای محیط و نور می‌شود و به این ترتیب مصرف انرژی های مختلف از جمله برق در ساختمان های که نمای کرتین وال دارند کاهش می‌یابد.
نمای کرتین وال چون سازه های بسیار سبکی هستند بار کلی وارد بر ساختمان را کاهش می‌دهند و این کاهش وزن مقاومت ساختمان نسبت به زلزله ها افزایش می‌یابد.

 

مزایای نمای کرتین وال

- ساختار خود ایستای نما و کاهش بار ساختمان
- وزن پایین، به واسطه متریال سبک کهدر ساخت از آن بهره می‌برند، از سبک ترین پوسته های نمای مدرن محسوب می‌گردد
- کاهش مصرف انرژی، با حفظ مداوم دمای طبیعی و دلخواه داخلی ساختمان و از این نظر کرتین وال را می‌توان بهترین نوع نما ساختمان دانست
- عایق بندی کامل رطوبتی و حرارتی و صوتی که تامین شرایط آسایش ساکنین می‌شود
- مجهز به سیستم تخلیه هوا و آب باران
- رفتار تنشی مناسب در مقابل نیروی زلزله
- زیبایی بصری و جلوه خاص و مدرن نما در شب و روز
- انعطاف پذیری در طراحی
- افزایش نور ورودی به ساختمان، حداکثر استفاده از نور طبیعی و رسیدن نور به کور ترین نقاط ساختمان
- تنوع رنگی بسیار بالا
- امکان اجرا به صورت تمام آلومینیوم
- ایمنی بالا
شاید در باور عموم نمای کرتین وال ایمن به نظر نرسد به دلیل استفاده از شیشه در نمای ساختمان که البته واقعیت چیز دیگری است و نمای کرتین وال در طراحی و اجرا از سطح بسیار بالایی از ثبات و ایمنی بهره می‌برد که به مقاومت نما در برابر عوامل مخرب جوی از جمله انبساط و انقباض، فشار، برف و باران و طوفان و همین طور زلزله کمک فراوان می‌کند.
- کیفیت بالای قطعات سازه نما و کاهش هزینه نگهداری
- امکان ترکیب آسان با سایر سیستم های پوشش نما
- امکان اجرا بصورت پیش ساخته ویا نیمه پیش ساخته
- امکان نصب انواع مدل های باز شو بر روی آن
- سرعت بالای اجرا

 

سیستم اجرایی کرتین وال به دو صورت است
- سیستم کرتین وال استیک    Stick
- سیستم کرتین وال یونیتایز    curtain wall unitize

 

سیستم نمای کرتین وال استیک
زیرساز نمای کرتین وال استیک به این صورت است که در ابتدا پلیت ها را به سازه اصلی نما که بتنی است متصل می‌کنند و در ادامه دستک ها را به پلیت جوش داده و قوطی های آهنی به آن متصل خواهند شد و در ادامه براکت های گالوانیزه را بر روی قوطی های آهنی جوش می‌دهند در این صورت کلیه زیر سازی برای نصب مالیون و ترنسم انجام می‌گیرد.

 

سیستم کرتین وال یونیتایز
به صورت کلی نمای یونیتایز به نمایی گفته می‌شود که به صورت قطعات جدا گانه تولید شده و به صورت اسمبل شده در محل پروژه نصب گردد که نمای کرتین وال یونیتایز جزء مدرن ترین و جدیدترین نما های ساختمان ارائه شده است. سیستم یونیتایز نسبت به سیستم استیک از کیفیت بیشتری برخوردار است چرا که در فضای کارخانه و تحت شرایط محیطی کنترل شده ساخته می‌شود

از خصوصیات سیستم یونیتایز به این موارد می‌توان اشاره کرد:
- اجرای حداقلی فرایند آماده سازی در محل پروژه به دلیل انجام مراحل کامل سخت در کارخانه
- کیفیت بالاتر اجرا و امکان کنترل کیفیت دقیق تر به واسطه اجرا و تولید در کارخانه
- دارای بالاترین سرعت نصب
- امکان نصب شیشه و سایر مصالح قابل مصرف بر روی تک تک نما ها قبل از اجرای نصب
- به حداقل رسیدن تعداد مراحل اجرای نما
- تسهیل نصب در ارتفاعات بالا بدون نیاز به سازه داربست

 

تقسیم بندی کرتین وال از جهت نصب یا نوع تیپ ساختاری

نمای کرتین وال فرم لس frameless که خود به دو دسته full frame و u frame تقسیم میشود
- نمای کرتین وال فیس کپ facecap
- نمای کرتین وال سمی فریم لس semi_frameless

بررسی کلی انواع سیستم های نمای کرتین وال به زبان ساده
انواع سیستم های کرتین وال از بعد استحکام، طول عمر و عایق بودن تقریبا در یک میزان است و عمده تفاوت بین‌ آنها در سیستم نمای کرتین وال مربوط به نمای خارجی تمام شده‌ آنها است و به واقع تفاوت عمده ما بین سیستم های نمای کرتین وال در نحوه تثبیت شدن شیشه در فضای ما بین لامل ها خلاصه می‌گردد و این تفاوت در فیکس کردن شیشه ها باعث تفاوت در ظاهر خارجی تمام شده ساختمان می‌گردد.

 

نمای کرتین وال فریم لس
نمای کرتین وال فریم لس مجهز به فریمی است که آن را از پشت شیشه قاب کرده و بر روی لامل به وسیله لقمه های آلومینیومی مخصوص قابل تحرک نگه داشته می‌شوند و از خارج ساختمان تنها فاصله میان شیشه که با چسب های مخصوص استراکچرال برای تثبیت شیشه در فضای بین لامل ها است دیده خواهد شد

 

نمای کرتین وال فیس کپ
در سیستم فیس کپ پس از نصب لامل های افقی و عمودی شیشه ها بین این لامل قرار گرفته و بر روی لامل ها یک پروفیل نگهدارنده در نمای خارجی بر روی پایه لامل ها پیچ می‌گردد که این باعث می‌شود شیشه در جای خود ثابت نگه داشته شود و بر روی این نگهدارنده هم در پوش های متنوعی برای جلوگیری هر گونه جرمی با عرض معمول 5 سانتی و طول و فرم مختلف نصب می‌شود.

 

نمای کرتین وال سمی فریم لس
ترکیبی زیبا و منحصر به فرد از نمای کرتین وال فیس کپ و فریم لس است که ظاهری متفاوت به نمای خارجی ساختمان می‌بخشد
که با توجه به طراحی معمار یکی از لامل های افقی یا عمودی حذف شده و در یک جهت افقی یا عمودی از در پوش و در جهت دیگر از لاستیک های عایق و چسب های مخصوص سیلیکونی برای تثبیت استفاده می‌شود

 

تفاوت اصلی بین فریم لس و نمای فیس کپ
تفاوت میان نمای فریم لس و فیس کپ در نمای کرتین وال در نمای بیرونی آن است،در نمای فیس کپ المان های آلومینیومی که شیشه ها را از هم متمایز می‌کند کاملا مشخص است اما در نمای فریم لس از بیرون پنهان شده است که دید یکدست و زیباتری را به نمایش می‌گذارد.

لازم به ذکر است در اجرای سیستم مربوط به نمای کرتین وال به طور معمول ترنسم (لامل افقی) در سایز کوچکتری نسبت به مولیون (لامل عمودی) ارائه می‌شود، وجود این اختلاف سایز در طول لامل ها به خاطر آن است که بیشتر بار شیشه های نما بر روی لامل های عمودی یا مولیون ها خواهد بود.
اما در افق دید بعضی از طراحان و آرشیتکت های معماری به دلیل بالا رفتن سطح زیبای بصری نما از داخل اندازه طول ترنسم و مولیون را برابر در نظر می‌گیرند که این موضوع کاملا به ظرافت طراح و سازنده در طراحی بستگی دارد.

 

بهترین لامل در نمای کرتین وال
بهترین لامل که در اکثر پروژه ها می‌بینید آلومینیومی است به این دلیل که نمونه آلومینیومی و آلیاژ های آن خواصی دارند نظیر استحکام بالا در عین سبکی توانایی جیگ و فیکسچر بودن بالا به منظور عیاق بندی رطوبتی و هوادهی از مزیت هایی هستن که طراحان و معماران و مهندسان بسیاری را توجه شان را به خود جلب کرده است در حالی که نمونه های فولادی و چوبی به علت خوردگی و وزن بالا مشکلاتی در عایق بندی دارند که این امر باعث شده از صنعت نمای ساختمان حذف شوند

 

کلام آخر
کرتین وال یک نمای خشک و تهویه شونده است که به علت کاربرد ها، ساختار سریع، وزن پایین و طراحی منحصر به فرد خود محصولی با اهمیت بالا به حساب می‌آید و بی شک کرتین وال اختراعی مهم و نادر در زمینه مهندسی عمران است.

menusearch
qomglass.ir